divendres, 26 de juny del 2015

Consells Escolars i Regidors invisibles




Tot seguit, us explicaré l' experiencia viscuda com a membre del Consell Escolar de l'Escola Montfalgars de Girona.

Imagineu la situació...

-Durant tot el curs 2014/2015, la Regidora Marta Madrenas (Regidora de barri de Sta. Eugènia de Ter i Can Gibert de l'Equip de Govern Municipal de CiU, i representant de l'Ajuntament de Girona) no ve a cap Consell Escolar de l'Escola Montfalgars de Girona.

-Al darrer Consell del curs convocat pel 21 de Maig (a tres díes de les Eleccions Municipals 2015), MIRACLE!!!!
La Regidora assisteix al Consell prometent a tort i a dret i dient que, si tornen a sortir escollits, faran això i allò i blablabla...


-Ahir 25 de Juny (un cop passades les Eleccions) varem tenir Consell Escolar de Memòria i tancament de curs, i sabeu quí no va venir?
Doncs la Regidora Marta Madrenas no només va fer la enèssima campana a les seves obligacions representatives, sino que ha desaparegut i encara esperem que ens digui alguna cosa del que ens havia promès a l'anterior Consell Escolar (el d'abans de les Eleccions).


Què en penseu de tot plegat? #mandagüevos, eh?

Com pot ser que l'Ajuntament de Girona es desentengui del màxim òrgan representatiu de cadascuna de les Escoles?
Com pot ser que donguin l'esquena a l' educació dels nens i nenes de la ciutat?
Vindríen si l'Escola Montfalgars fòs privada i/o concertada?

Sincerament, no se si passa a d'altres Escoles de Girona. Però el segur és que la Sra. Marta Madrenas ha desatès sistemàticament les seves obligacions i responsabilitats com a representant Municipal, i que l'Equip de Govern Municipal de Girona ha demostrat desinterès i una manca de control davant aquestes situacions. 

Per desgràcia, aquesta és una pràctica habitual... És com si als Consells Escolars els pertoquéssin Regidors invisibles, els quals fan un màster gratuït d'excuses diverses ("que si m'ha sorgit un imprevist d'última hora", "que si aquest mateix dia tinc reunió sobre l'ús de martells per redreçar vidres", que si blablabla...).

Total... No els cau la cara de vergonya de desaparèixer durant més de tres anys, i arribar a l'estil "Mr.Marshall" en període electoral?
 

Com a membre de l' Ampa Montfalgars i el Consell Escolar he viscut massa vegades aquest fet (l'anterior Regidor Joan Pluma també era un mestre de l'absentisme i la irresponsabilitat).

Però no m'hi acabo d'acostumar...

Serà perquè ho trobo un falta de respecte cap a la Comunitat Educativa i una irresponsabilitat com a treballador públic.

Serà perquè no m'agrada que em prenguin el pél.

Serà perquè quelcom no funciona.

Serà possible!!!!!  #cagumtot ...



  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada